Pohjapiirros

Pohjapiirros

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Pakko laittaa suihkuverho

Mikään niin inhottavaa suihkussa, kun muovinen suihkuverho, joka liimautuu kiinni ihoon. Siksi vastustin voimakkaasti sellaisen laittamista. Mutta heti ensimmäisellä suihkuttelukerralla totesin, että liian paljon roiskuu vesi ylt'ympäriinsä.

Olisin mieluummin ottanut suihkuseinämän, mutta sen kanssa ei pyörätuolilla mahdu suihkun alle.  Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi siis suihkuverho.

Kun sisustaa vain yhdellä värillä, on minkä tahansa jutun valitseminen helppoa. Kun kaikki on harmaata, suihkuverho on tietysti myös. Tässä vaihtoehdossa on sentään useamman sävyistä harmaata. Vielä en ole käytännössä kokeillut, miten hyvin tai huonosti tämä toimii.

Aivan selvästi tuo kaipaa silitystä, mutta en hennonnut miestäni heti käskeä sitä pois ottamaan.... Täsmälleen oiken pituinen se ainakin on. Auts, siellä näkyy yksi ruma listan pää!

Mervi

1 kommentti:

  1. Kun en tiedä millälailla se suihkuseinämä todellisuudessa ahistais pyörätuolisuihkuttelua, no melkein arvaan...
    Olisko sellainen vaihtoehto mahdollinen, että se seinä olis saranoitu? Kääntyis siis vaikka sisään ja/tai ulospäin. Ei olis tiellä ainakaan kokoaikaa. Koska tottahan se on, että suihkuverho lepattaa tavalla tai toiselle vesihöyryn aiheuttaman ilmavirran mukana. Lopuksi tarttuen kiinni kroppaan, yäks.

    VastaaPoista