Pohjapiirros

Pohjapiirros

lauantai 16. toukokuuta 2015

Matto-ongelmaa edelleen...

En ymmärrä, mitä me tehdään olohuoneen sisustuksen kanssa. Se on vielä ihan keskeneräinen, koska iso elementti - taulut - puuttuu kokonaan.

Olohuone on keittiön yhteydessä, iso oviaukko vaan erottaa ne. Keittiö on moderni musta-valkoinen. Olohuoneeseen jatkuu sama harmaa laminaattilattia kuin keittiössä.

Lattiaan sopivat erinomaisesti Vallilan harmaat verhot.

Mutta.

Näihin ei sovi sohvakalusto eikä myöskään ruokailuryhmä, jotka ovat keskenään samanlaista rokokoota, tai ainakin sen tyyppistä. Molemmat tykätään vanhanaikaisesta kalustosta ja siihen sopivasta kattokruunusta, jonka huusin huutokaupasta. Se on kyllä vähän ylisuuri tähän pienehköön olohuoneeseen, mutta ei haittaa.

Sensijaan haittaa tuo kylmän harmaan ja lämpimän rusehtavan liitto. Emme keksi ollenkaan, minkälainen matto tähän yhdistelmään sopisi. Nyt haettiin vintistä vanha plyyssimatto, jonka luulin jo hävitetyn. Tämä matto on varmaan ensimmäisiä hankintoja yhteiseen kotiin noin 40 vuoden takaa.

Matto sopisi oikein hyvin kalustoon, mutta se ei sovi ollenkaan verhoihin.

Kumpaa linjaa lähtisi viemään eteenpäin? Vaihdetaanko kalusto vai verhot?


Taas kerran totean, että joskus kuvassa ilmiöt näyttävät selvemmiltä kuin luonnossa. Tästäkin kuvasta hahmotan vielä paremmin ongelman. Miten sinä ratkaisisit tämän?

Mervi

3 kommenttia:

  1. Verhot vaihtoon, tulee halvemmaksi kuin kaluston ja maton vaihto. Löytyskö entisen kodin verhot ikkunaan ja tauluja kun saat seinälle niin näet mitä vielä vois lisäillä vai jättäisikö lisäilyt sikseen. Joku viherkasvi telineen päällä vois olla kiva. Ja tää on vaan tällainen ei sisustusoppia saamattoman mielipide.

    VastaaPoista
  2. Älä ihmeessä' noita kauniita kalusteita vaihda, ennemminkin verhot. nuo myyntiin ja uudet sopivat tilalle!

    VastaaPoista
  3. Miten olisi yksiväriset verhot ja verhoihin sopivat tyynyt? Kalusteet ovat hienot.

    VastaaPoista