Pohjapiirros

Pohjapiirros

tiistai 26. toukokuuta 2015

Paikka keräyspaperille


Mihin tiputtaa päivän lehdet, jotka odottavat keräykseen päätymistä? Mietimme erilaisia lehtitelinevalihtoehtoja. Tällainen oli vanhassa kodissa, sinne sopi just eikä melkein. Kauniin mallinen, mutta niin vääränsorttinen nyt.


Minulla oli ylimääräisenä yksi metallinen sepän vääntämä teline. Siihen suunnittelin kangaspussin. Meinasi jo hermot mennä, kun olikin aika hankala ommeltava. Siinä vaiheessa kun olin jo päättänyt heittää ompeluksen romukoppaan, tein myönnytyksen, jota häpeän.... Vuori on yläreunastaan aivan kelvottomasti kiinnitetty. Jos nyt niin käy, että tämä jää lopulliseksi versioksi, pitää tuo ruma reuna korjata. Ainakin värinsä puolesta sopii "kuin nenä päähän" tämä lehtikori keittiön nurkkaan.
Onko mielipidettä? Ruma vai korjattava vai "ihan hyvä"?                                                                      Mervi

2 kommenttia:

  1. Nyt on hieno lehtiteline! Onko noita Pellavasydämessä myynnissä tai jostain muuten saatavilla? Olen samanlaista suunnitellut jo kauan, mutta en ole keksinyt tuota kassisysteemiä, kun kaupallisissa versioissa siihen on aina laitettu paperikassi. Ja ne ei koskaan ole nättejä ellei osta vartavasten yksivärisiä, ja ainoastaan ruskeita saa laittaa paperinkeräykseen. Tuollainen sepän tekemä miellyttäisi sarjatuotantoista enemmän, näyttää olevan fiksun kokoinenkin ettei tarvitse ihan viikon välein käydä tyhjentämässä.

    Luulen ettei tuo vuorin yläreuna haittaa kuin sinua, mutta mitä jos siihen ompelisi vain vaikka jonkun koristenauhan peitoksi, yksivärisen harmaan tms? :)

    VastaaPoista
  2. Joskus myin näitä telineitä - tai siis yhdessä virkatun ison korin kanssa - mutta en enää aikoihin. Tuli kyllä mieleen, että jospa sepältä muutaman tilaisi.... Niissäkin on suuri ero. Jos seppä takoo sen yhtenäiseksi tai jos hän vaan taittelee ja laittaa päät hiukan päällekkäin - näin tulee aikapaljon heppoisempi, mutta halvempikin.

    VastaaPoista