Pohjapiirros

Pohjapiirros

lauantai 9. toukokuuta 2015

Arvokas löytö?

Tämä meidän uusi Neuvola-kotimme on alunperin lahjoituskiinteistö. Uudenkaupungin ystävyyskunta Varberg Ruotsissa on lahjoittanut rahaa terveystalon rakentamista varten. Neuvolana koko ajan toiminut talo on rakennettu 50-luvulla.

Tänään, kun Aarre siivosi yhtä ryjäkaappia hänen käteensä osui muutama paksu pahvi. Olin niitä heti säilyttässä - niistä saisi hyvät kassinpohjat. Kopisteltuaan pahveista pölyä, Aarre huomasikin sieltä välistä putoavan paperin.

Kyseessä lienee alkuperäinen lahjoituskirja, jolla Varberin kunta on antanut rahaa terveystalon rakentamista varten!Laitan tähän samaan yhteyteen kuvat putiikin eteisen seinässä olevasta laatasta, missä kerrotaan samaisesta lahjoituksesta.Mervi

2 kommenttia:

 1. Hieno löytö ja kaupunki varmaankin ottaisi sen mielellään omiin arkistoihinsa josta sitten joku talosta historiatutkielmaa tekevä sen löytää.

  VastaaPoista
 2. Tuo olisi kiva laittaa kehyksiin ja seinälle talon historiasta kertomaan.

  Olisin kommentoinut varsinaisen blogisi puolelle, se onnellinen aamu postauksesi innoittamana, tai siis kirjoitinkin jo kommentin, mutta se robotti mokoma ei toimi, jää vain pyörimään, joten älä ihmettele, jos ei viimeisimpään tekstiisi ole kommentteja tullut!

  terveisin
  Terja

  VastaaPoista