Pohjapiirros

Pohjapiirros

sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Keittiö vaihe II b

Tänään saimme keittiön "kuntoon". Valmis se ei vieläkään ole, mutta nyt jo näkyy, että kiva siitä tulee!
 

        
     
 

Väreiltään tämä pöytäryhmä on juuri täsmälleen oikea, musta-valkoinen kun kerran on. Pöydän reunaa kiertää tuollainen rosterinvärinen nauha, joka sopii sekin mainiosti muuhun keittiöön. Noista jaloista en ollut ensin ihan varma, kun ne on tuollaiset kapenevat. Mutta eipä ne pahatkaan ole.

Erityisen iloinen olen kahvoista tuolin takana. Minun kun on yhdellä kädellä hankala tuoleja siirtää, jos ei saa mistään kunnolla kiinni. Nämä on vielä kevyetkin, joten siirteleminen käy ketterästi. Keinonahka saattaa kesällä ja pitkillä istunnoilla alkaa hiostaa - sen näkee sitten - tai paremminkin tuntee...

Ehdottomasti oikea valinta oli valkoinen pöytä, kun lattia on tumma. Vielä mietimme lasikannen hankkimista. Joku mainitsi, ettei se oikein hyvin pysyisi paikallaan, en tiedä, kun ei ole kokemusta? Tykkäisin välillä laittaa vaiks pikkuliinoja sinne lasin alle. Me ollaan niin kovia murustamaan, että pöytäliinat sinällään on hankalia. Nämäkin tabletit, jotka hankin, ovat sikäli työläitä pitää siistinä, kun ovat tuollaisia reikäisiä.


Kaiken kaikkiaan - tästä on kiva lähteä viimeistelemään keittiötä. Hyllyä seinälle, tauluja, koriste-esineitä? Saas nähdä.  Mervi


3 kommenttia:

  1. Lasin voi tarroilla kiinnittää,ainakin ikean lasilevyissä on tarrat olleet mukana.Pysyy näin paikallaan.

    VastaaPoista
  2. Hei, 6-7 mm lasi pysyy oikein hyvin paikoillaan ihan ilman tarroja. Muista pyöristykset kulmiin, lasiliikkeessä tiedetään kyllä oikea paksuus pöydän päälle tulevalle lasille. Lasin ei myöskään tarvitse olla karkaistua, koska sen alla on pöydän koko pinta. Terveisin, nimimerkki 'jo 25 vuotta lasi pöydän päällä'.

    VastaaPoista
  3. Äidilläni on lasilevy keittiön pirttipöydällä ja hyvin pysyy paikoillaan, ja pöytäliina puhtaana. Tuolin selkänojassa oleva kahva onkin hyvä idea. t. Raija V.

    VastaaPoista