Pohjapiirros

Pohjapiirros

perjantai 22. toukokuuta 2015

Keittiö-laatua

Tänään kävivät P:n edustajat katsomassa meidän uutta keittiötä. Joka siis on heiltä tilattu. Kerroinkin jo, että vähän on keittiö vielä keskeneräinen - sanotaanko näin, että viimeistä silausta vaille. Olen odottanut näitä korjauksia tehtäväksi, ennen kuin sen teille esittelen.

Olisikohan vähän savua ollut ilmassa, sen verran tiukkaa oli sanailu? Kaikille eduksi olisi kuitenkin se, että olisimme täysin tyytyväisiä keittiöömme. Vai onko se mahdollistakaan? Korjausta vaativat toimenpiteet luvattiin hoitaa ja uskon, että se tulee tapahtumaan. Ajan kanssa.

Mites teillä on käynyt? Oletko itse suunnitellut keittiön? Oletko onnistunut saamaan toimivan? Jos et, niin mistä kiikastaa? Onkohan niin, että aina jää jotain "ensi kerralla paremmin" - sanomista.

Terveisiä vaan M ja A!

Remppa-Mervi


2 kommenttia:

 1. Suunnittelin meidän keittiön viime vuonna. Tai myönnän että menin paikalliseen keittiömyymälään suunnittelemaan ja pyytämään tarjousta, samaan ketjuun siis kuin te. En oikein osannut itse yksin suunnitella keittiöni toimintojen järjestystä, siksi ammattisuunnittelijan apu oli todella tarpeen. Lopulta päädyimme kuitenkin ottamaan keittiömme yksityiseltä puusepältä, koska se tuli halvemmaksi ja puuseppä pystyi tekemään juuri meidän keittiön kokoisia kalusteita, ei jäänyt hölmöjä tyhjiä rakoja standardilevyisten kaappien takia.

  Keittiöfirman plussat ja miinukset:
  +Hyvä suunnittelija ainakin meidän liikkeessä
  +Monipuolinen valikoima
  +Kaupanpäällislahjat :D

  -Halusimme kokopuisen keittiön, rungot olisivat olleet kalustelevyä
  -Persoonalliset ratkaisut olisivat olleet mahdoton toteuttaa
  -Massiivipuisilla ovilla varustettu keittiö olisi ollut tuhansia kalliimpi kuin puusepän kokonaan puusta tekemä

  Puusepän plussat ja miinukset

  +Sai rikottuja laatikostoja (siis laatikkojako, ehjiä ne tottakai olivat :D)
  +Sain toivomani 50-luvun keittiön huulletuilla ovilla ja lehtisaranoilla
  +Sentilleen meidän keittiön mittojen mukaan tehdyt kaapit ja korotukset uunille ja apk:lle
  -Puuseppä ei tarjonnut suunnittelupalvelua itse kaittiön pohjaratkaisun tekemiseen
  -Ihan pieniä kauneusvirheitä joissain kohtia, mutta ne pystyi itse korjaamaan.
  -Asennus piti hoitaa itse, meillä oli timpuri joka muutenkin oli meillä tekemässä remppaa.
  -Massiivipuutasot oli puusepän kautta niin tähtitieteellisen hintaiset, että haettiin ne Bauhausista.


  Aina tuollaisissa remonteissa tulee varmaan jotain hankaluuksia, meiltä oli jäänyt sepän suunnitteluvirheen vuoksi yksi peitelevy uupumaan kokonaan, ja se piti pyytää jälistäpäin jolloin puuseppä joutui ostamaan koko purkin maaliakin sitä varten kun se oli loppunut kokonaan keittiötä maalatessa. Mutta nyt kun keittiötä on jo käyttänyt puoli vuotta, niin olen kyllä edelleen hyvinkin ihastunut, enkä kadu ollenkaan ettei otettu Puustellilta. Muidenkin keittiöfirmojen asiakkailta olen kuullut ongelmatarinoita, ei kai mistään koskaan ihan täydellistä palvelua saa. Ja virheet pitää tottakai korjata, jos sitä ei tehdä on kyllä todella huonoa palvelua.

  Parannettavaa tässäkin keittiössä olisi, mutta niiden korjaaminen tarkoittaisi koko talon purkamista ja rakentamista uudelleen, vain siten luulisin saavani millilleen täydellisen keittiön. Paitsi että en halua uutta taloa vaan tällaisen vanhan rintamamiestalon :)

  VastaaPoista
 2. Hei, hienoa että viitsit nähdä noin paljon vaivaa kirjoittaessasi kommentin! Kiitos. Tässä olisi aihetta ihan omaan postaukseen, sinä et taida enää pitää blogia?

  VastaaPoista