Pohjapiirros

Pohjapiirros

perjantai 15. toukokuuta 2015

Olohuoneen mattoa ei löydy

Pitkään aikaan meillä ei ole ollut mattoja lattialla. Jos olisi, tod.näk. kompastuisin niihin  - kyynärsauvojeni kanssa. Olohuoneeseen olemme kuitenkin päättäneet ostaa ehkä kaksikin mattoa.

Valinta vaan on todella vaikeaa. Kaksi tyyliä vähän riitelee olohuoneessa. Lattiamateriaali ja verhot ovat modernit, mutta kalusteet vanhanaikaset, rokokoota. Eikä pelkästään tyyli, vaan myös väritys on kahtaalla, toisaalta kylmää harmaata ja lämmintä ruskeaa. Mahdoton yhtälö ratkaistavaksi, ehkä?

Tänään kävimme valitsemassa kolme saman sarjan mattoa. Kuvittelimme niiden sopivan. Mutta ei, ei sitten millään. Materiaalia en saa näihin kuviin oikein vangittua.

Nämä taitavat olla liian "ohutta" materiaalia. Kai tuollaisiin kalusteisiin pitää sitten valita joku plyyssimatto, noeikai?

Onneksi nämä ovat vain kokeiltavana. Todettiin että onkin paras ottaa kotiin sovitettavaksi, kaupassa kaikki näyttää ihan toisenlaiselta.

Ehkä meidän pitää ensin laittaa olohuone valmiiksi muilta osin ja sitten vasta miettiä mattoa. Nyt puuttuu seiniltä taulut - luulen, että nekin vaikuttavat paljon fiilikseen. Sohvatyynyt pitää vaihtaa, ei oikein ruusut enää sovi.

Mervi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti