Pohjapiirros

Pohjapiirros

tiistai 7. huhtikuuta 2015

Yläkerta
Tässä vaiheessa remonttia asunnon yläkerta jää lähes alkuperäiseen kuntoon. Ainoastaan joitain paikkamaalauksia on  tehty. Nythän on niin, että minulla ei sinne ole juurikaan asiaa, sen verran hankalaa on kiipeäminen. Yläkerta on siis mieheni käytössä ja hän myös (saa) sisustaa sen aivan mielensä mukaan.

Tässä yläkerran pohjapiirustus:


Alunperin täällä on ollut kaksi asuntoa, jotka sittemmin on otettu neuvola-käyttöön. Portaikosta on kaksi sisäänkäyntiä. Olen antanut puoliskoille työnimet asunto ja työhuone. Vasemmanpuolisesta ovesta mennään asunto-osioon. Tämän voisi vuokrata erikseen, sillä siihen kuuluu suihku, vessa ja keittiö. 

Asunto-osan kadunpuoleinen huone ja sen vieressä suihku
 

Tässä kuvassa sinisellä piirretty on asunto-osan isompi huone, jonka yhdellä seinällä on keittiövarustus. Eteisestä mennään pikkuruiseen vessaan.


Vihreällä merkitty huone on mieheni työhuonetta. Pieni koppero sen vasemmalla sivustalla on keittokomero.Punaisella merkitty on toinen työhuone, jonka ikkuna on sisäpihalle. Tässä työhuoneosuudessa on myös pieni vessa.

Näillä näkymin tuo "Asunto" on varattu vieraille ja tyttärille. Ensi kesänä kuulemma saamme tod.näk.  esikoisen miehensä kanssa Skotlannista käymään. Kyllä täällä sitten tilaa on....

Ensi kerralla näytän kuvia näistä huoneista.

Tänään muuten kävi kiinteistönvälittäjä vanhassa kodissa kuvaamassa. Tehtiin välityssopimus. Omat myyntiyritykset eivät tuottaaneet tulosta, mutta jospa nyt sitten ammattitaidolla onnistuisi!

Remppa-Mervi

1 kommentti:

  1. Tytär voikin sitten auttaa yläkerran sisustamisessa. Hyvä kun pelastatte neuvolan ja remontoitte. Otatteko remonttimiehiä avuksi?
    -A

    VastaaPoista