Pohjapiirros

Pohjapiirros

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pieni pettymys vessassa

Vaikka yleensä remontista ja sen hankinnoista keskustelemme yhdessä, nyt jouduin yllättymään. Eikä yllätys ollut positiivinen, ei ollenkaan. Minulle kyllä kerrottiin, että kylpyhuoneen kalusteita on hankala saada mieleisiä ja tarjoukset, mitkä paikalliset firmat antoivat, olivat kerrassaan hurjan kalliit!

Nyt meillä on siis kaikki kalusteet eriparia. Höh! Kaappeja kyllä tarvitaan, mutta olis ne saanu olla samaa sarjaa...


Tuohon välikköön, mikä jää allaskaapin ja kuivausrummun väliin, ajattelin virkata ison pyykkikorin. Niin ison, että se tarvitsee jo telineen. Hmmm.... löytäisinköhän jostain arkistoista kuvan, kun joskus olen sellaisen tehnyt? Jes, löytyi!
Tähän vessan ikkunaan olen suunnittelemassa virkattua verhoa. Tämä ikkuna on niin korkealla, ettei siitä kukaan näe sisälle. Eikä vessassa useinkaan alasti kuljeta, paitsi.... ehkä....

2 kommenttia:

  1. Ihan hyvältä näyttää, vaikka kaapit ovatkin ns eriparia. Ja noiden virkkauksien avullahan siihen saa yhtenäisyyttä! Kiva idea tuo pyykkipussi, saanhan lainata ideaasi ja virkkailla meillekin sellaisen? Olen kyllästynyt pesuhuoneen lattialla olevaan pyykkikasaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lainaa vaan ideaa. Onko sinulla seppää, joka tekee tuollaisen telineen? Kori tuskin pysyy pystyssä ilman sitä. Tässä kuvassa teline on vähän "rimpula" ja aionkin itse teettää sepällä hiukan vahvemman. Kori on omaa malliani, mutta tuosta telineestä olen saanut huomautuksen, että se on kuulemma jonkun "oma" malli. Joten teemme/teetämme siis vain omaan käyttöön. Tuon korin virkkaamisessa on ihan hirveä homma, joten vain muutama rivi kerrallaan!

      Poista