Pohjapiirros

Pohjapiirros

perjantai 3. huhtikuuta 2015

Kodinhoitohuone hahmottuu

Uuden kotimme kodinhoitohuone-suihku-vessa muodostettiin kolmesta pienestä kopperosta. Täysin yhtenäistä tilaa ei saatu vieläkään, sillä seiniä ei voinut kokonaan poistaa.

Ensin kuva alkuperäisistä kopperoista:


Tässä hahmotelma remontista:


Tuo punaisella rajaamani alue on siis kodinhoitohuone-aluetta. En osaa käyttää Paintia enkä mitään muutakaan. Nuo valkoiset osoittavat poistetut seinät ja ovet.


Tähän kuvaan olen värittänyt osiot. Punainen on vessa, violetilla alueella on pesukone ja kuivausrumpu eikä näitten välillä ole seinää. Oranssialue on suihkua ja vihreä on vielä hahmottelematta tarkemmin.

Violetille alueelle ikkunan alle tulee pesukone ja kuivausrumpu. Päätimme ostaa uudet koneet, kun vanhassa kodissa ne ovat jo olleet 10 vuotta. Hassua on näiden mitoitus. Vaikka ovat samaa merkkiä - Siemens - niin kokoero on merkittävä.

koneet päältäpäin
Tähän on siis pakko laittaa erillinen taso päälle. Tämän huoneen toisessa päässä on vessan pytty ja pesuallas, niistä olen jo joskus kuvia näyttänytkin.

Keskelle, oranssiin alueeseen tulee tällainen laatikosto ikkunan alle. Toisessa päässä on suihku.Tämä kaunotar on vielä paikkaansa vailla. Kyllä se tuossakin sopii olemaan (vihreä alue) mutta ei kyllä mitenkään sovi tyyliltään. Olisin niin toivonut saavani tämän makuuhuoneeseen. Tähän oli tarkoitus laittaa allas päälle, mutta mieheni mukaan se "ei onnistu" eli luultavasti toisin sanoen hän ei halua. Tiedä häntä. Tässä kuvassa se on pölyssä, muuten pinta on kyllä ihan siisti.

Remppa-Mervi

2 kommenttia:

  1. Muistakaa tehdä talosta mahdollisimman esteetön. Kuvat näyttävät hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tarkoitus olisi. Ei siihen mene montaa vuottakaan, kun istun taas pyörätuolissa. Toinen kerros ja alakerta jäävät minulta ulottumattomiin, mutta niin on tiedetty alusta alkaen.

      Poista