Pohjapiirros

Pohjapiirros

maanantai 29. helmikuuta 2016

Rautalankakorimaljakko

Meidän keittiö on puhtaasti mustavalkoinen ja lienee puhtaasti moderni tyyliltään. Olin niin happy tästä maljakko/kynttiläjutskasta, että! Olen niin vanha, että muistan 60-luvun sisustuksesta juurikin tämän tyyliset esineet. Ensinnäkin tämä on kaunis, mutta myös käytännöllinen ja kolmanneksi edullinenkin. Jyskistä ostin ja maksoi alta kympin, kun tarjouksessa oli.


Ruokakaupasta nappasin tuollaisen miniminikukkapurkin. Nytpä sille löytyi oiva paikka. Kiva seurata kun/jos se  tuosta kasvaa ja alkaa kukoistaa.


Ainut huono puoli tuossa on sen syvyys. Pienten kynttilöiden sujauttaminen pohjalle ei ole ihan helppoa. Kynttilöiden polttaminen lienee turvallista tuolla lasin sisällä - ainakin paketin kyljessä oli kuva kynttilästä...  Nätti se on kuin mikä ja sopii kuin nenä päähän tähän keittiön pöydälle.

Mervi

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen, mutta sinulla kuvien perusteella tyyli eri kuin uusi ostos ☺
    Ja tuo kuvien määrä on melkoinen samasta kohteesta. Ihan vain vinkkinä ��

    VastaaPoista
  2. Yleensä ihmettelen sisustusblogien kuvien määrää - samaa kohtaa monesta eri kulmasta ja silleen. Nytkö itse syyllistynyt samaan tylsyyteen? Noh, tämän postauksen tein niin kiireellä, etten siis kunnolla miettinyt kuvia.

    Kerropa, miten niin eri tyyli, kiinnostaa mielipiteesi. Meidän huushollissa on montaa tyyliä, mutta mielestäni keittiössä olen pitäytynyt vain mustavalkoiseen moderniin tyyliin. Enkö siis mielestäsi ole siinä onnistunut? Näissä kuvissa toki näkyy vain toinen puoli keittiötä. Kuten sanottu, muissa huoneissa "tyyli" on aivan eri.

    VastaaPoista