Pohjapiirros

Pohjapiirros

lauantai 5. maaliskuuta 2016

Liikuteltava peili

Pikaisella käynnilläni Jyskissä minulle kerrottiin, että kaikki huonekalut on -50%. Tein kierroksen, mutta totesin - niinkuin jo usein ennenkin - että edes halvalla ei kannata niin huonoa laatua ostaa.

Peilissä ei ole kovin montaa osaa, joka voisi alkaa roikkua, joten sellaisen uskalsin ostaa. Itse asiassa liikuteltava peili on ollutkin hakusessa, mutta putiikin puolelle. Nyt sellaisen hinta oli viidenkympin hujakoilla.

Valitsin valkoisen ja vain vähän kruusatun, joten se kyllä sopisi vallan mainiosti kotiinkin, mutta sinne ei nyt ole tarvetta. Liukuovikaapeissa on peili ja yksi kokovartalopeili seinään kiinnitettynä.

Tämä peili tulee siis sovituspeiliksi toimistooni. Erillisen sovituskopin puuttuessa joudun ohjaamaan asiakkaat toimistoon sovittamaan korjausompelua varten. Siinä muuten pakottava syy pitää konttori siistinä (toteutuu kyllä kovin harvoin)!

Koska tämä seisoo lattialla ketjulla kiinnitetyn tuen varassa, tarvitsee se jokseenkin paljon tilaa ympärilleen. Näissä kuvissa peilin käyttömahdollisuus ei tule kunnolla esille.


Mervi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti