Pohjapiirros

Pohjapiirros

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Syksyn kauneutta

Varsinaisesti en pidä syksystä, sade pilaa sen. Toki siinä on mukaviakin puolia; ruska, värit, maut, tunnelma kynttilän valossa jne...

Olemme menettämässä yhden ihanuuden, sillä valtavan iso hortensia jää vanhan kodin portin pieleen. On toki Aarre istuttanut pienen alun tänne uuteen paikkaankin. Hortensia on niin komea ja kaunis.      

  
Toinen upeus puutarhasta mainittakoon: persikkapuu. Aarre on sen istuttanut viime vuonna, siis 2014. Silloin siihen tuli muutama hedelmä. Tänä vuonna niitä on ollut paljon enemmän, aivan syöntiin asti. Makua on vaikea kuvailla. Ainakin hedelmä on mahdottoman mehukas, pinta on hyvin karvainen ja maku hmmm.... erikoinen. Se ei ole mitäänsanomaton, vaan kirpsakka. Tykkään.


Lisää kuvateksti


Harmi vaan, että vielä näitä ei synny kuin pieneen herkutteluun. Ensi vuonna sitten toivottavasti enemmän!
 


Tässä se on, meidän persikkapuu. Ei ole suurensuuri, vaan hyvä tuottamaan hedelmää. Kun pyysin miestäni tämän kuvaamaan, hän samalla kuvasi muutaman muunkin pihan kaunistuksen.

Minä niin rakastan tuota ruosteista grillinteelmystä kukkaruukkuna.Piha on vielä kovin keskeneräinen, mutta muutamia ihania yksityiskohtia siellä jo on. Niinkuin tämä iso  verenpisarakin.

Aurinkoista syksyä meille kaikille toivottaen

RemppaMervi

mikä nimitys on naurettava tällä hetkellä, kun en pysty oikeastaan yhtään mihinkään. Kahden kepin kanssa.

1 kommentti:

  1. Ihana valokuvaaja sinulla! Persikoita Suomesta, nyt tunnustan tyhmyyteni, en ole tiennytkään että menestyvät täällä. Vesi herahti kielelle niitä kuvissakatsellessa.

    VastaaPoista