Pohjapiirros

Pohjapiirros

lauantai 20. kesäkuuta 2015

Pöydän uusi pinta

Ostimme uuteen keittiöön uuden pöydän ja tuolit. Onnistuimme valinnassa ja olemme niiden ulkonäköön erittäin tyytyväisiä. Heti kohta paljastui kuitenkin, että pöydän pinta on arka. Itselläni on paljon hopeaketjuja käsissä ja ilmeisesti niistä tuli pöydän pintaan mustia "naarmuja". Onneksi ei sentään oikeita naarmuja, vaan sellaisia, että lähtivät pesten pois.

Palasimme siis aiempaan ajatukseen lasipintaisesta pöydästä. Tilasimme tähän pöytään mittojen mukaan tehdyn lasin paikallisesta lasifirmasta. Hinnaksi tuli n. 100 euroa. Nyt pöytä näyttää entistäkin kauniimmalta.

Varoa tätäkin pöydän pintaa pitää, sillä valmistaja varoitteli sen särkyvyydestä. Nyt tietysti pelkään, että kun ensimmäisen kerran kolautan kyynärsauvani sitä vasten, niin lasi rikkoutuu.

Olisin innokas laittamaan lasin alle pöytäliinan tai pöytäliinoja. Niitä minulla on nimittäin "pilvin pimein" varastossa. Yksi kangasliina tai virkatut tabletit. Lasi on kuitenkin painava, joten tuskin kovin usein tulee sitä nosteltua.

Tässä juhannuksena otetussa kuvasarjassa pöydän ohella kohteena myös Särkynyt Sydän -kukka. Vaikka yskin kotona juhlaa vietinkin, en mitenkään särkyneellä sydämellä. Se on oma valinta ja välillä on ihan kivaakin olla yksin. Ennakkoon oli suunnitelmissa tehdä ompelutöitä, mutta ne eivät ehkä toteudukaan.Kyllä luonto osaa muovata kaunista!

MerviEi kommentteja:

Lähetä kommentti