Pohjapiirros

Pohjapiirros

perjantai 26. helmikuuta 2016

Pesuaineet

Facebookin sisustusryhmässä joku kyseli, miten itsekukin säilyttää pyykinpesuaineita. Olin itsekin juuri miettinyt asiaa. Täytyy myöntää, että kyllä on ihmisen harrastukset vähissä, kun ehtii tuollaistakin pikkuseikkaa ihmetellä!

Meillä on kodinhoitohuoneessa tilaa riittävästi. Pesukone ja kuivausrumpu on sijoitettu vierekkän ja päälle on käsittääkseni tarkoitus asentaa yhtenäinen taso. Ihme ja kumma - tämä taso on vielä aivan tyhjä. Paitsi ne pyykinpesuaineet. Kaksi pulloa mahtuisi kyllä vieressä olevaan kaappiinkin, mutta toistaiseksi ne ovat tuossa.


  Ei kiva ei. Violetti värikin on kamala. Ja miksi annosmitat on aina sinisiä. Ettei yhtään ajatella sisustajia. Mustia niitten pitäisi olla. Höh!


Vähän parempi pullo olisi tämä, mutta se väri....


Ei näin matala kori auta asiaa ollenkaan...


Eikä se taas saa näin korkeakaan olla!

Kotoa ei siis löytynyt kivaa "säilytintä". Yllä mainitsemassani ryhmässä joku linkkasi aivan ihanan peltisen rasian, minkä kyllä ehkä tahtoisin?Box with buckle zinc medium

Tämmöistä myy Granit, mikä on minulle aivan vieras puoti. Verkkokaupasta voisi tilata, mutta missähän lienee lähin kivijalkamyymälä?

Remppa-Mervi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti