Pohjapiirros

Pohjapiirros

torstai 25. helmikuuta 2016

Kukkakassi

Voitin jonkun blogin arvonnassa sisäpuolelta muovitetun paperipussukan. Sisältään pussi oli joettu neljään lokeroon, mistä päättelin siinä suunnitellun pulloja säilytettävän. En kuitenkaan keksinyt oikein mitään järkevää käyttöä pussille - tai oikeastaanhan se on kassi - ja olinpa siis jo laittamassa sitä kiertoon. Yht'äkkiä kuitenkin välähti oiva käyttötarkoitus! Kukkapurkkihan siihen sopii kuin nakutettu! Leikkelin lokerot irti ja niin tohvelikukka sai kassista modernin suojuksen. 
Muuten tuo kassi olisi jäänyt yksinäiseksi väriläiskäksi, mutta nyt se saa kaverin puisesta tuolistani, jonka lähes peittää musta torkkupeitto. Huomaa myös vanha patteri, joka on remontissa jätetty silleensä. Entä mitä pidät tuosta toisesta "kukasta", joka purkkeineen on minun mielestäni niin ruma, että on jo kaunis.
Kun mieheni näki tämän, oli hän tietysti vähän ihmeissään ja ymmällään. Tokaisi sitten, että hän voi tuoda minulle enemmänkin tuollaisia kasseja. WHAt? Mistä sellaisia oot saanu? No, taimitarhaltahan niitä saa kukkien mukana. Ei, ei, ei....

Mervi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti