Pohjapiirros

Pohjapiirros

tiistai 6. tammikuuta 2015

Millainen pöytä sopisi tähän keittiöön?

Tähän keittiön nurkkaan tulee ruokapöytä. Mutta minkälainen? Valkoinen vai musta - vai peräti tummanruskea? Mitä tyyliä?


Nyt olen röyhkeä ja kopioin netistä pöytäkuvia.

Sotkan sivuilta
Tämä ensimmäinen pöytä olisi varmaan samaa tyyliä kaappien kanssa, ainakin valkoinen ja kiiltävä. Nuo paksut jalat eivät vaan saa mieheltäni oikein kannatusta.
Sotkan sivuilta
Tämä ruskea-valkoinen pöytä taas on minun mielestäni kovin tavallinen. Väreiltään toki sopisi kuvaan...

Niin haluaisin rustiikin lautapöydän tai lasipäällysteisen, mutta en saa lupaa.
Pyöreä pöytäkin tuohon kävisi, mutta jos siinä on jalat ulkoreunalla, ne on aina tiellä, jos taas olisi vain yksi jalka, pöytä olisi liian hutera, koska minä joudun ottamaan lähes koko painollani siitä tukea. Ei hyvä siis.

Tässä kuvassa on kerrassaan ihana ruskea vanha kaappi! Mielelläni yhdistäisin tällaisen moderniin valkoiseen keittiööni.
Tässä pöydässä olisi kontrastia muuhun kalustukseen verrattuna, mutta onko sentään liian koristeellinen?


Olemme melko varmasti kallistumassa valkoisen pöydän kannalle. Lattia on mustanrusehtava ja tasot lähes mustat, joten pöytä voisi olla musta tai ruskea, mutta ehkä ei sittenkään? Matto pöydän alla muuttaisi tilannetta, mutta se ei meillä onnistu. Juuri nyt ei ole mattoja yhtään missään - niissä on aina olemassa kompastumisriski.

Erittäin huono kuva
 Tänään käytiin Ikeassa - minä muuten jaksoin koko kierroksen keppien kanssa kävellä - ja sieltä se meidän pöytä taisi löytyä. Sellainen, mistä molemmat tykkäämme. En ole ihan varma, mutta luulen, että se on tämä yllä oleva. Tätä on eri kokoisina ja jatkettavana. Täytyy vähän  mittailla, minkä pituinen tuohon sopii. Tuolit saattavat myös olla nuo kuvassa olevat. Aarre saa sen päättää, mikä hänen selälleen on hyvä. Itselleni tulee joka tapauksessa käsinojallinen tuoli - tuskin löytyy samaa sarjaa?


Vai löytyisikö jostain tuolit, joita olisi sekä käsinojilla että ilman, hmmmm....

Yksi pähkäiltävistä asioista on se, että mahtuuko olohuoneen puolelle toinen pöytä, vai jääkö keittiönpöytä ainoaksi? Taitaa olla niin, että ensin viedään sohvakalusto olohuoneeseen ja sitten vasta NÄKEE minkä verran tilaa jää? Huoneen korkeus muuten saattaa tulla esteeksi, ettei iso kirjahyllymme mahdukaan sinne. Se on ihan milleistä kiinni.

Löytyykö mielipidettä näistä pöydistä?

Mervi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti